Inca o casa deosebita a sosit pe site si, ca de fiecare data, o vei vedea prima data la noi. Arata superb, este foarte spatioasa si poate sa primeasca o familie formata din 4-6 persoane. Ramai cu mine pentru a descoperi toate avantajele acestei case cu mansarda.

Proiectul de astazi prezinta o casa destul de mare cu amprenta la sol de 14,55 cu 12,55 metri. Parterul are suprafata de 110 metri patrati utili + 31 mp de terase iar mansarda este in suprafata de .

Aceasta casa cu mansarda este compusa in principal din 4 dormitoare, un living room, o bucatarie, zona de dinning, 3 bai, garaj. Sa vedem intai ce ne propun proiectantii la parter.

Compartimentare parter. Aici gasim o imensa zona open space formata din hol, bucatarie, dinning si living room. Nu te vei plitchisi niciodata in acest parter de casa cu mansarda. Mai ales ca poti sa iesi pe terasa.

Intrarea principala se face la umbra unei terase de 8,4 mp. Ajungem intr-un hol de 4,6 m. De aici ne putem continua drumul spre garaj, trecand printr-o camera tehnica, sau putem intra intr-un hol de 16, 3 mp aflat in centrul casei. De aici totul este usor, livingul de aproape 24 de mp impreuna cu zona de dinning si bucataria in suprafata de 23 de mp, formeaza o zona foarte intinsa de relaxare. Tot la parter mai gasim un dormitor de 13,3 mp.

Compartimentare mansarda. Aici sunt amplasate 3 dormitoare spatioase. Fiecare dormitor are dressing propriu si acces la balcon propriu. Sunt de vis aceste dormitoare!

Accesul la mansarda se face urcand scarile de la parter. Ajungem intr-un hol de 15 mp si de aici putem intra intr-unul din cele 3 dormitoare. Un dormitor are suprafata de 19, 1 mp la care se adauga si dressingul de 10,1 mp. Al doilea dormitor are suprafata de 15, 2 mp la care se adauga suprafata dresingului de 8,5 mp. Iar ultimul dormitor este ceva mai mic, are doar 24,1 mp :))) la care se adauga 11,8 mp de dressing. O baie spatioasa de 11,3 mp deserveste intregul palier.

Casa vazuta de sus.

Concluzie. Aceasta casa cu mansarda este una fabuloasa. Foarte incapatoare si cocheta, aceasta poate fi casa visurilor tale. Foloseste cu incredere acest proiect de casa.

3 comentarii

  1. IMI PLACE ACEST PROIECT DE CASA
    CUM POT LUA LEGATURA CU DUMNEAVOASTRA PENTRU MAI MULTE INFORMATII?

  2. In descrierea casei se vorbește de 3 bai. Planurile arată numai doua. Presupun ca cea de a treia baie este la etaj. Îmi place arhitectura acestei case, in general. Aveți si prețul estimativ de construcție? De asemenea, se se pot modifica planurile pentru o clădire un pic mai mare?

Lasa un comentariu