O casa cu un aspect deosebit, care poate fi construita oriunde, atat in mediu rural cat si in zonele urbane. Si nu costa foarte mult constructia la cheie. Ramai pe site pentru a vede planuri, poze si cateva informatii despre pretul la cheie.

Avand o suprafata utila de 95 mp, P+M, aceasta casa cocheta poate gazdui o familie cu 1-2 copii, oferindu-le confort, intimitate si multa relaxare in curte.

Nu iti trebuie un teren foarte mare pentru a o construi, cel putin unul de 20/20 m ar fi suficient. Dar, daca iti doresti multi pomi, un teren de joaca pentru copii plin cu iarba verde, precum si alte chestii, iti recomand sa iti cumperi un teren de minim 1000 mp.

Avand 3 dormitoare, doua bai, o sufragerie destul de ok, o bucatarie mult mai mare ca cea a unui apartament, plus alte dependinte indispensabile pentru o casa la curte, acest proiect de casa cu mansarda poate fi ceea ce cautai.

Nu uita ca  am postat pe acest site si alte proiecte de casa cu mansarda, unele sunt case cu mansarda si garaj iar altele sunt case cu mansarda simple si ieftin de construit, la fel ca si aceasta minunata casuta.

Sa vedem planul parterului:

 1. vestibul 3 mp
 2. hol 9 mp
 3. bucatarie 10 mp
 4. living 24 mp
 5. baie mica 3 mp
 6. hol 5 mp
 7. dormitor matrimonial 14 mp
 8. dormitor 10 mp
 9. dormitor 10 mp
 10. baie 7 mp
 11. CT 6 mp

 

Planul mansardei nu are rost sa il mai prezint deoarece o poti compartimenta cum vrei tu, fara multe batai de cap. Astfel vei putea mari numarul de dormitoare sau poti amenaja la mansarda un spatiu de joaca pentru copii. Sau chiar o zona de citit pentru tine.

Cat costa, aproximativ sa construiesti aceasta casa. Lasand la o parte costurile cu terenul si cu utilitatile, referindu-ma strict la materialele de constructii necesare dar si la manopera pentru constructia la cheie a acestei case, estimez ca vei scoate din buzunar intre 42 si 54 de mii de euro. Depinde de zona in care o vei construi dar si de cum vei negocia preturile materialelor de constructii si costul manoperei.

Daca ti-a placut casa ia legatura cu arhitectul si cumpara proiectul. Incepe sa iti construiesti casa visurilor incepand chiar de azi!

sursa: archipelag.pl

Lasa un comentariu