Ti-am adus inca o casa mica si frumusica! Sper sa iti fie pe plac acest proiect si sa ramai pana la final pentru a vedea planul parterului, privirea in sectiune a casei, amplasamentul,  imagini din exterior dar si cateva imagini din interior.

Aceasta casa este compartimentata asemanator cu proiectul acestei case mici doar ca are atasat un garaj si o camera tehnica. Astfel, ai parte de un avantaj enorm in cazul in care apreciezi tipul acesta de locuinte doar cu parter. La exterior exista unele asemanari dar se observa clar ca aspectul acestei case mici cu garaj este mult mai modern iar casa iese mai mult in evidenta. Si in cazul de fata pretul la cheie este unul avantajos, estimez eu ca materialele si manopera nu vor depasi 380 euro/mp.

Daca detii un teren de minim 450 de metri patrati poti construi fara probleme acest model de casa mica. Amprenta la sol a acesteia este de 15, 5 cu 8,75 mp, adica o suprafata construita la sol de 150 mp. Inaltimea la coama a acestei case este de 5,7 m iar suprafata acoperisului este de aproximativ 270 mp.

Fiind o casa mica a trebuit ca parterul sa fie desenat astfel incat sa fie functional si ergonomic. Si in cazul acestui proiect de casa arhitectul a optat pentru delimitarea clara a zonei de zi si a celei de noapte. In zona de zi gasim livingul spatios si bucataria open space iar in zona de noapte se afla 3 dormitoare si o baie.

Plan parter. Intrarea in casa este protejata de un mic acoperamant si se face prin intermediul unui vestibul de 5,85 mp. In partea stanga este zona de zi formata din bucataria open space de 9 mp si camera de zi de 31 mp. Din living poti iesi pe o terasa superba din spatele casei.

In partea dreapta se afla zona de somn. O baie de 5 mp si 3 dormitoare micute de 10, 11,5 si respectiv 12 mp. Alipit de zona de zi se afla garajul de 19 mp si camera tehnica de 6 mp.

Amplasament.

Privire in sectiune.

Amenajari interioare.

Daca ti-a placut aceasta casa mica cu garaj poti sa lasi un comentariu mai jos. Nu mai astepta, incepe constructia casei tale chiar acum.

sursa: lipinsky.pl

 

Un comentariu

  1. Buna imi place foarte mult proiectul si sincer il vad ca un potential castigator pentru mine. As vrea decat ca idee, sa stiu daca unul din dormitoare, cel mic, poate fi convertit in dressing room. Apoi cum as putea fi pus in contact cu arhitectul acestui proiect pentru a-l achizitiona.

    Multumesc frumos.

Lasa un comentariu