Inca un model de casa cu mansarda simpla, avand un design functional si incadrandu-se in stilul contemporan, a sosit pe site. Are o suprafata utila de 100 de metri patrati la care se adauga si un garaj pentru un autoturism in suprafata de 19 mp. Pentru cunoscatori trebuie sa mentionez faptul ca acest proiect este o varianta a acestui proiect de casa cu mansarda.

Casa de astazi se adreseaza familiilor de pana la 4 persoane, cucerindu-ne cu o compartimentare inteligenta si optiuni de top cum ar fi garajul sau balcoanele. Fiind mica si compacta si avand acoperisul in doua ape, costul cu construirea acesteia ar trebui sa fie rezonabil. Vezi cat a costat aceasta casa asemanatoare pentru a iti face o idee asupra pretului la cheie.

Plan parter. Intrarea se face prin intermediul unui hol de 5 mp care faciliteaza accesul in casa dar si in garaj. Imediat in partea dreapta se afla garajul de 19 mp si camera tehnica de 5,5 mp. Inaintand, chiar in fata, se dechide un hol de 3 mp de unde putem accesa intreaga casa. Parterul acestei case este destinat strict zonei de zi. O camera de living de 20 mp si o bucatarie de 9 mp alcatuiesc aceasta zona de living room + bucataria open space. De aici se poate iesi pe o terasa deschisa fabuloasa. Intregul palier este deservit de un grup sanitar de 2 mp.

Plan mansarda. La mansarda se afla zona de somn formata din 3 dormitoare si o baie. Se remarca un dormitor de 15 mp cu acces la un mic balcon  si la un dressing de 3,5 mp. Un dormitor are suprafata de 11 mp iar celalalt, care poate fi considerat dormitor de oaspeti, are suprafata de 8 mp. O baie cu suprafata de 7 mp deserveste cu brio cele doua dormitoare.

Privire in sectiune si amplasare pe teren.

Casa vazuta din cele 4 puncte cardinale.

sursa: archon.pl

Lasa un comentariu