Acest proiect de casa este unul foarte bun pentru cei care apreciaza casele mici si compacte. In cei 85 mp utili aceasta casa ofera 3 dormitoare, un living si o bucatarie. Plus alte incaperi indispensabile. Se remarca printr-un aspect atractiv si o functionalitate de exceptie. Iar cele 3 dormitoare cu care este prevazuta pot gazdui lejer 4 persoane.

Avand o amprenta la sol de 9,5 pe 11,8 metri acestasta casa poate fi construita pe minim 400 mp de teren. Latimea minima, acceptata legal, este de 18 metri. Aspectul exterior al fatadei, cu obloane din lemn si piatra decorativa, ii confera un aspect interesant si totodata practic. Este special conceputa pentru cei care vor sa se bucure de natura, de aer curat si de mediul inconjurator, uitand astfel de traiul de la bloc.

Cand am ales aceasta casa, spre a fi prezentata pe site, m-am gandit indeosebi la persoanele tinere, aflate la inceput de drum. Dar si cuplurile care au iesit la pensie recent pot sa isi construiasca o altfel de casa. Un dormitor va fi pentru ei iar celelalte doua pentru copii si nepoti. Ce poate fi mai frumos decat sa te viziteze familia la casa ta micuta si sa luati impreuna masa pe terasa din spatele casei!

Plan parter. Im place ca, la fel ca si in cazul acestui proiect de casa, s-a optat pentru o impartire virtuala in doua zone distincte: zona de somn si zona de zi.

Intrarea se face prin intermediul unui hol de 3,8 mp. Imi place ca exista un acoperis care protejeaza usa de la intrare. Imediat, in partea dreapta, se afla situata camera tehnica in suprafata de 6 mp. Din camera tehnica putem accesa chiar si bucataria.

Inaintand vom ajunge pe un hol de 6,6 mp de unde avem acces la intreaga locuinta. In stanga se afla baia de 5,1 mp si cele dormitoare de 8,6, 10,9 si respectiv 11,5 mp.

In partea dreapta este camera de zi in suprafata de 23 mp si bucataria open space de 9,6 mp. De retinut  ar fi faptul ca din living room se poate iesi pe o frumoasa terasa.

Amplasament.

Daca iti place proiectul acestei case mici te poti inspira pentru a-ti construi casuta visurilor tale. Fiind mica si compacta, nu o sa fie costisitoare deloc. Estimarea este ca cca. 99 mii euro sunt suficienti pentru constructia la cheie, manopera+materialele de constructii necesare. Daca ai deja terenul poti sa incepi demersurile catre un arhitect pentru a o construi.

sursa: domdlaciebie.com.pl

2 comentarii

  1. Ce as putea construi cu 30 000 euro am nevoie de un arhitect

Lasa un comentariu