Din cauza situatiei economice plina de incertitudini dar mai ales datorita costului de constructie modest se observa o crestere tot mai accentuata a acestui tip de locuinte. Acest tip de case mici sunt cautate atat de catre familiile tinere cat si de cuplurile de pensionari care vor sa se retraga catre o viata tihnita la curte. Casele de tip bungalow au ceva special si atrag ca un magnet privirile celor care viseaza o casa a lor.

Si uite asa am mai adus pe site un proiect nou de casa doar cu parter, mica si cocheta, cu un aspect simplu si o compartimentare practica. Sper sa ramai pana la final pe site pentru a studia proiectul deoarece ti-am adus multe imagini din exterior cu aceasta frumoasa casuta, planurile traduse si explicata compartimentarea, schita cu amplasarea pe teren dar si un pret estimativ de constructie.

Proiectul de astazi seamana cu aceasta superba casa mica dar aduce in plus un suflu nou si e mai mare. Casa are suprafata construita la sol de 121,82 metri patrati si o suprafata utila de 96.4 metri patrati. Inaltimea la coama a casei este de 5,17 metri iar parcela minima de teren recomandata este de 500 mp.

Iata cateva imagini cu aceasta superba casa.

 

 

 

 

Plan parter. Compartimentarea este compacta si gandita spre a maximiza spatiul interior disponibil. Totusi, dormitoarele nu sunt asa de mici precum te-ai fi asteptat. Am vazut proiecte de case mult mai spectaculoase unde dormitoarele chiar aratau chiar niste cutii de chibrit. Aici sunt trei dormitoare. Cel mai mare are suprafata de 16,1 mp. Mai avem unul de 14,4 mp si ultimul cu suprafata de 12 mp. Rezonabil as spune. O baie de 6,3 mp deserveste aceste 3 dormitoare.

Bun. Am vazut zona de somn amplasata in partea stanga a casei. Mai ramane de prezentat zona de zi. Aceasta este formata dintr-un living de 27,4 mp cu iesite catre o terasa exterioara. Bucataria este open space si are suprafata de 7,3 mp. Tot in apropiere mai gasim o camara si un grup sanitar. Si, desigur, holul de la intrarea in casa. Mie mi se pare o compartimentare reusita.

Pret estimativ de constructie. Avand in vedere forma simpla si acoperisul in doua ape, costul acestei case se situeaza intre 69 si 94 mii de euro, in functie de varianta de constructie aleasa(din lemn, zidarie BCA, blocuri ceramice, structura metalica).

sursa: gservis.cz

Un comentariu

  1. Buna ziua, mi-ati putea recomnda firme care sunt dispuse sa ridice acest model de casa cu pretul de pe site? Sau ma rog, un pret apropiat…

Lasa un comentariu