Foarte multi ati intrebat de unde puteti achizitiona frumoasele proiecte de case prezentate aici. Initial am avut contacte cu cativa arhitecti autorizati din diverse zone ale tarii si le trimiteam lor cererile de proiecte. Dar, odata cu trecerea timpului, lucrurile s-au schimbat datorita cererilor numeroase din partea voastra. Nu mai puteam face fata sa va raspundem si nici arhitectii nu mai puteau onora comenzile. Trebuia sa apara o solutie mai profesionala. Si a aparut.

Ne face placerea sa semnalam aparitia primei platforme web moderna de proiecte de case unde arhitectii isi listeaza proiectele si voi le puteti cumpara. In plus, daca nu gasesti proiectul de casa dorit, poti trimite o cerere de proiect personalizat si vei primi o oferta de pret. Evident, consultanta gratuita este inclusa in orice cerere lasata pe site. Asadar, daca vei mai dori vreun proiect gasit la noi pe site, iti recomandam sa il ceri pe site-ul respectiv, de la unul dintre arhitectii autorizati membri OAR inscrisi acolo. Care site? :)))) In paragraful urmator iti voi spune.

Ce este interesant la aceasta platforma web cu proiecte de case, unde arhitectii si beneficiarii se intalnesc, un lucru mai putin intalnit pe siteurile care vand proiecte de case, e transparenta de care dau dovada arhitectii inscrisi. Acestia, pe langa prezentarea clara a proiectului pe care il vand, DTAC+ DE sau  DTAC + PTh, isi afiseaza pretul vizibil, pretul complet. Astfel nu vei avea surprize la finalul constructiei casei. Vai fi sigur ca pretul afisat este cel final. Deci, daca iti doresti o casa parter, mansarda, etaj, a-frame sau o casa din lemn, intra pe PROIECTAT.ro si vei avea de unde alege. Cei mai talentati arhitecti sunt gata sa te ajute cu proiectul viitoarei tale case.

 

Lasa un comentariu