Asta e cea mai cocheta casa a anului 2024, pe care o poti construi cu un buget foarte mic. Cat costa sa costruiesti aceasta casa de 80 mp vei afla adaca ramai atent aici cateva momente. Te atentionez ca, daca ai mai mult de 100 de mii de euro in cont, nu are rost sa mai stai la acest proiect, sunt alte modele de case pe acest site care te pot satisface pentru aceasta suma. Costul cu ridicarea si finisare la cheie pentru acesta superba si cocheta casa mica te va da pe spate si iti vei dori si tu sa o cosnstruiesti.

Inainte de toate haiade sa vedem ce ofera acest proiect de casa mica . Plan parter.

Casa asta mica, desi nu pare, este foarte primitoare si are in componenta 3 dormitoare, doua bai, un living room cu bucatarie open space si o camera tehnica. Ave asadar urmatoarea compartimentare:

  1. dormitor 12 mp
  2.  dormitor 12 mp
  3. dormitor 12 mp
  4. living 18,5 mp
  5. bucatarie 12 mp
  6. ct 7
  7. baie 5
  8. wc 1,5

Total suprafata utila 80 mp.

Din ce este cosntruita aceasta casa parter. Sistemul de construire este cel clasic, bazat pe fundatie din beton armat cu zidarie din bca de 30 cm. Stalpii si centurile sunt tot din beton armat. Planseul este din lemn cu gipscarton iar acoperisul este din tigla metalica. Termopanele tripan si termoizolatia din polistiren de 20 centimetri definitifeaza tabloul acestei case parter de 80 mp suprafata utila, respectiv 96 mp suprafata construita.

Amplasare pe teren.

Cat costa sa o construiesti. Iti voi spune cea mai ieftina varianta, adica cea in regie proprie. Asta presupune sa depui ceva efort alaturi de prieteni si familie. La rosu, doar cu materialele de constructii, te va costa 32 mii de euro. La cheie te va costa cca 67-89 mii d eeuro, in functie de tipul de finisaje si eficienta energetica tintita. Daca nu vrei sa muncesti, adauga manopera pentru construirea acestei case la cheie de cca 30 mii de euro.

Aceasta a fost casuta, sunt curios sa aflu parerea ta despre acest proiect de casa parter. Lasa un comentariu mai jos.