La mare căutare sunt proiectele simple, construibile cu un buget relativ mic, iar acest proiect de casa parter se încadrează perfect in categoria caselor ieftin de construit. Are 3 dormitoare, un living room generos dar si alte dependințe, iar forma simplă, compacta, acoperișul in doua ape, dar si amprenta construită la sol, pretabilă pentru parcele de teren mici, fac din acest model de casa candidata ideală pentru casa anului.

Are suprafață utila de 90 mp, o compartimentare ergonomica si este construită din materiale durabile. O fundație solida din beton armat susține zidurile din cărămidă ceramica cu goluri iar peste parter avem o placa din beton turnata, având posibilitatea de amenajare a podului. Ca tot veni vorba de pod, acesta este izolat cu vata bazaltica iar eficiența acestei case este dusă la maximum, îndeosebi prin termoizolația de 20 de cm de vata bazaltica. Si, ca un ultim avantaj major, avem o tâmplărie PVC modernă, cu 7 camere si sticla cu 3 rânduri tratată pentru 4 anotimpuri.

Plan parter. Compartimentarea este obișnuită proiectelor contemporane, cu zonele de zi si de noapte delimitate. In partea stângă avem zona de odihna, compusă din 3 dormitoare, iar in dreapta avem zona de zi, unde un living room spațios cu ieșire către o terasa exterioară, dar si o bucătărie open space, sunt gata sa satisfacă cerințele întregii familii dar si a musafirilor.

Alte imagini cu casa.

In concluzie, eu spun ca merita construită aceasta casa. Proiectul este simplu dar suficient pentru o familie cu 2-3 copii. Având in vedere caracteristicile destul de bune ale proiectului prezentate mai sus, estimez ca acest poate fi implementat cu suma de 88 mii de euro. Terenul, utilitățile, amenajările exterioare, toate acestea sunt adiacente acestei estimări si trebuie sa le iei serios in calcul daca îți dorești o casa parter in acest an.

sursa imagini: evgesmezi.com

Lasa un comentariu