Vremea caselor mari a trecut. Acum se cauta casele de marime medie, cu mansarda, neaparat dotate si cu garaj. Se cauta proiectele de case functionale si economice iar aceasta casa indeplineste aceste criterii dar mai are si alte avantaje pe care te invit sa le descoperi mai jos.

Are o suprafata utila totala de 143,65 mp inclusiv cu garajul. Pare o casa mica dar iti vine sa crezi ca are in componenta 4 dormitoare? In plus de asta mai are si birou dar si un living room spatios dar si o bucatarie open space.

Iata planurile casei:

Plan PARTER. La parter gasim un living room de 25,72 mp ce da inspre o terasa exterioara superba. Bucataria are suprafata de 8,26 mp sie ste open space. In centrul case se afla un birou de 8,46 mp, birou ce are si acesta iesire pe terasa exterioara. Garajul are suprafata da 18,37 mp si poate fi accesat direct din casa. La fel si CT de 5,83 mp. In total, suprafata utila a mansardei este de 77,37 metri patrati.

Plan MANSARDA. Zona de somn se afla aici. Gasim 4 dormitoare micute si cochete, fiind deservite de o baie de aproape 6 mp. Tota aici mai gasim si o spalatorie de 4 mp. Toate dormitoarele sunt bine iluminate, atat din tavan, prin veluxurile amplasate strategic, cat si prin ferestrele mari amplasate pe fatada casei.

Amplasare pe teren. Un teren ideal ar fi de peste 400 mp dar s epoate adapta proiectul si pentru suprafete mai mici.

Privire in sectiune.

Alte informatii. Aceasta casa este proiectata sa fie construita pe fundatie din beton armat, cu stalpi, centuri si placa peste parter tot din beton armat. Zidaria este din BCA de 24 cm Ytong iar termoizolatia este din polistiren de 15 cm grosime, fiind finisata cu tencuiala decorativa siliconica. Sistemul de incalzire este prin pardoseala si este pe baza de combustibil solid. Suprafata construita la sol a casei este de 110 metri patrati iar suprafata totala desfasurata este de 215 mp.

Asadar, acesta a fost proiectul si sper ca ti-a placut. Daca mai vrei sa vezi modele de case asemanatoare poti cauta in vasta noastra colectie de proiecte de case cu mansarda etaj sau doar parter.

Lasa un comentariu