Aceasta casa iti va intrece asteptarile. Este tot ce ti-ai putea dori de la un proiect modern, gandit spre confortul si bunastarea oricarei familii. Te invit sa-i descoperi toate avantajele si sa vezi foarte multe detalii din interior si exterior. E posibil ca aceasta casa cu masarda sa fie acel proiect cautat de multa vreme! Are 4 dormitoare, deci poate gazdui o familie numeroasa, iar zona de zi este perfecta. Despre terasa exterioara nu mai spun nimic, te las pe tine sa iti spui parerea.

O casa buna trebuie sa respecte 5 reguli de baza:

  • sa beneficieze de o buna iluminare naturala
  • sa fie prevazuta cu o terasa exterioara
  • sa aiba o zona de zi spatioasa
  • dormitoarele sa fie intr-o zona distincta, departe de zona de zi
  • curtea sa puna in evidenta si mai tare aspectul exterior

In cazul acestui proiect de casa cu mansarda, toate aceste reguli se aplica. Interiorul este ergonomic si generos, ferestrele sunt mari si luminoase iar zona de zi este spatioasa si se continua pe terasa exterioara. Ce iti poti dori mai mult!  De mentionat despre parter ar fi faptul ca, initial, in proiect era inclus si un garaj. Beneficiarii acestei case au decis ca garajul sa fie transformat intr-un spatiu tehnic. Asadar, ce apare in plan ca fiind garaj nu este. E un atelier. Sa vedem planul parterului.

Dupa ce ti-ai facut idee despre amplasarea incaperilor te invit sa le si decoperim. Iata zona de zi cu bucataria de zi alaturata:

 

Asa-i ca este fabuloasa? Crezi ca ti-ar fi pe plac acest proiect? Momentan, sa vedem planul mansardei si mai povestim.

Acest proiect modern are o suprafata utila totala de 189 mp, cea construita la sol fiind de 140 mp, suprafata totala desfasurata fiind de 280 mp. Cladirea are o inaltime de 8,6 metri si este construita pe fundatie din beton armat, cu stalpii, centurile si placa tot dein beton armat. Zidaria este din BCA de 24 cm grosime, termoizolatie este din polistiren expandat de 20 cm grosime iar acoperisul este din tigla ceramica.

Alte imagini cu exteriorul acestei superbe case:

 

Daca ti-a placut acest proeict de casa si vrei sa mai vezi si altele, nu ezita sa distribui prietenilor tai acest articol.

Un comentariu

  1. Nu-mi place stilul de „balcon” daca se poate numi balcon…! Este o bucata de sticla fara spatiu macar de o persoana care sa stea confortabil la o cafea… Alte case cu mansarda au balcon generos! Un alt aspect, acele panouri fotovoltaice nu-si au rostul zic, deoarece cu siguranta nu asta va fi incalzirea „viitorului” si pentru a fi doar in „trend” cu ce spune UE, nu da bine! In plus, strica aspectul arhitectural al casei .Este doar o parere! Interiorul oricine il poate face de lux si spatios! Exteriorul trebuie sa reflecte ideea unicitatii stilului! Aici este vorba despre un stil est european cu tendinte vestice de o calitate indoielnica!

Lasa un comentariu