Un proiect nou, numai bun de folosit in sezonul de constructii case 2024 dar si in cele care vor urma. Este vorba de o casa parter + mansarda de 80 mp suprafata utila  + un garaj pentru un autoturism de 18,5 mp. Cu siguranta iti va fi pe plac aceasta casuta, mai ales pentru faptul ca o poti construi cu un buget decent.

Are un aspect foarte modern, cu elemente ce o fac sa para bine ancorata in peisaj si sa para foarte spatioasa.

Ferestrele mari si accesul pe o terasa exterioara fabuloasa te vor cuceri instant si iti vei dori sa vezi mai multe despre acest proiect.

Plan parter.  Parterul este destinat in special pentru relaxare si petrecerea timpului liber. Avem o bucatarie open space ce se continua intr-un living room cu acces direct catre o terasa exterioara neacoperita, aproximativ 30 mp. Tot la parter mai gasim un mic birou de 7,4 mp si un grup sanitar de 3 mp. Camera tehnica are 3 mp si se situeaza langa bucatarie. Un garaj pentru un autoturism intregeste peisajul planului parterului. In total, suprafata utila a parterului este de 47,5 mp la care se adauga si cei 18,5 mp ai garajului.

Plan mansarda. Gasim aici 3 camere si o baie.  Poti folosi una din camere ca si birou sa o poti transforma intr-un mic dormitor pentru oaspeti. Ca si bonus avem spatiul de deasupra garajului pe care il putem folosi ca si loc de depozitare.

Amplasare pe teren.

Estimare cost construire. Sa stii ca pretul construirii nu este deloc mare. Da, nu sunt cele mai spatioase camere, dar casuta de astazi poate gazdui cu brio o familie cu doi copii. La cheie, cu materialele de constructii si manopera, o poti face cu 120 k euro. Evident, terenul si proiectul dar si celelalte acte necesare construirii unei case le vei bugeta peste suma mentionata.

Sistemul de construire propus de arhitecti este cel clasic, cu fundatie, stalpi si centuri din beton armat, cu planseu din lemn si compartimentare mansarda tot din lemn. Acoperisul poate fi din tigla ceramica sau tabla tip tigla. Incalzirea este pe gaz, prin pardoseala. Zidaria din BCA de 30 cm, dublata de o termoizolatie din vata de 20 cm fac ca aceasta casa sa fie foarte eficienta energetic.

sursa imagini: extradom.pl

Lasa un comentariu