Cred ca te vei bucura de aceasta frumoasa casa cu mansarda si garaj in suprafata utila de 120 mp. Este casa ideala pentru o famile de 4-5 persoane si arata superb la exterior, fie ca o construiesti in zona rurala sau in oras. Iar compartimentarea interioara este moderna si aerisita, maximizand spatiul disponibil si facandu-l primitor.

Este compusa din 4 dormitoare, doua bai, o sufragerie generoasa, un garaj dar si din alte incaperi pe care te las sa le descoperi singur, urmarind planurile atasate mai jos.

Plan parter. La parter gasim compartimentarea standard pentru casele moderne: bucatarie, zona de servit masa, sufragerie, baie si o camara.

 

 

La parter se afla si garajul, avand suprafata de 20 mp.

Plan mansarda. La mansarda este zona destinata somnului. Cele 4 dormitoare ale casei se afla amplasate aici.

Imagini din interior. La capitolul amenajari interioare aceasta casa primeste nota zece. Mai avem cateva case cu mansarda postate aici, la fel de frumoase si avand un design interior perfect dar aceasta este prea perfecta.  Totul este modern, amenajat cu bun gust.

 

 

 

Daca iti place proiectul contacteaza imediat un arhitect si demareaza lucrarile. Daca esti indecis nu pleca de pe site inainte de a vedea si celelalte proiecte de case, cu mansarda, etaj sau fara etaj.

sursa:studioatrium.pl