De cateva luni tot cereti sa vedeti schitele cu parterul si etajul acestei frumoase case in stil mediteranean. Fiind o casa reala si unica era lesne de inteles ca va fi greu de obtinut proiectul. Probabil ca acum vor sari toate siteurile sa copieze aceste schite :)))) Dar nu-i nimic, important e ca oamenii care erau interesati de aceasta frumoasa casa cu etaj vor fi multumiti.

Ideea e ca aceasta casa cu etaj a fost vanduta anul trecut si cumva am reusit sa obtin pentru cei interesati schite cu recompartimentarea dupa ce casa a fost reamenajata de noul proprietar. Tot ce pot spune, dupa ce am vazut schitele initiale, e faptul ca erau cam multe camere mici si neprietenoase inainte. Din 4 dormitoare s-a optat pentru varianta planurilor cu doua dormitoare mai mari.

La prima vedere arata ca o casa cu etaj mare dar adevarul este ca nu depaseste P+ E mai mult de 135 mp utili. Suprafata utilizabila este mai mare deoarece nu am luat in calcul suprafata teraselor destul de de intinse. Stilul arhitectural este specific zonei din care vine acest proiect de casa, adica Filipine, dar s-ar potrivi cu mici modificari si in tara noastra.

 

Plan parter. O zona de zi fabuloasa, cam asa as caracteriza parterul acestei case cu etaj. Livingul are suprafata de 18 mp iar zona de dinning are 20 mp. Bucataria open space are 10 mp. In total, toata zona de zi a casei are suprafata de 48 mp. Superb, nu? Pe langa acestea mai gasim o baie de 6 mp si un hol de 8 mp care faciliteaza accesul prin spatele casei.

Plan etaj. Doar doua dormitoare gasim aici. Dar ce dormitoare! Dormitorul principal este imens, avand suprafata de 27 mp. Acesta dispune si de o baie proprie de 4 mp. Celalalt dormitor este si acesta destul de mare, avand suprafata de 20 mp. O baie de 6 mp deserveste acest dormitor. Mai avem casa scarii si holul in suprafata de 14 mp si o mica debara de 2 mp. In total, suprafata utila a etajului este 73 mp.

Daca iti place casa poti sa folosesti ideile gasite aici fara probleme. Iti recomand sa iti adaptezi dupa bunul plac compartimentarea interioara. Acest proiect de casa cu etaj in stil mediteranean poate fi casa pe care ti-o dorea de atata vreme.