Intentionezi sa-ti contruiesti o casa si ai ales sa fie una doar cu parter? Inseamna ca ai nevoie de inspiratie pentru configurarea proiectului iar eu fix cu asta te voi ajuta. Daca ai vazut aceste sute de proiecte case parter si nu ti-a atras atentia niciuna in mod deosebit, am vezit azi cu inca doua proiecte fabuloase, modele de case numai bune de construit in sezonul de constructii case 2023. Iti voi arata planurile cu compartimentarile interioare dar si o multime de imagini din interiorul si exteriorul unor case deja construite urmand proiectele pe care ti le voi propune azi. Sunt sigur ca ai sa iti gasesti casa perfecta aici.

Voi incepe cu cocheta casa mica de 93 mp suprafata utila(125 mp suprafata construita), construibila pe un teren de minim 450 mp. Aceasta casa este compusa din 3 dormitoare, doua bai, un living room spatios cu bucatarie open space dar si alte spatii auxiliare. Iata planul parterului:

Curios sa afli mai multe despre acest proiect de casa parter? Iata cateva imagini din interior si din exterior:

Spune-mi ca nu ti-a placut aceasta casa mica si frumusica! Daca inca nu esti convins, iti propun sa vezi si proiectul de mai jos.

Al doilea proiect de casa parter numai bun de construit in anul 2023 este si destul de ieftin de implementat, daca ne raportam la suprafata construita si cea utila. Avem astfel 3 dormitoare, un birou, doua bai, un living room cu bucatarie open space dar si alte spatii aditionale, intr-o suprafata utila de 120 mp, cea construita fiind de 150 mp. De mentionat ar fi si terasa fabuloasa de la exteriorul casei, ce poate fi accesata din living room si din unul dintre dormitoare.

Plan parter:

Imagini din interior-exterior cu aceasta casa deosebita:

 

 

Acestea au fost casutele, sper ca te-am convins ca merita implementate proiectele. Anul 2023 clar va fi anul construirii de case PARTER iar tu vei fi unul dintre fericitii beneficiari, daca vei opta pentru unul dintre proiectele gasite la noi pe site.

 

3 comentarii

  1. Buna
    As fi interesst de al2lea priect de casa.care ar fi costul priectului

  2. Buna
    As fi interesst de al2lea priect de casa.care ar fi costul priectului

  3. Bună ziua a și fii interesat de cea de a doua casa cea dec120 mp utili.care ar fii prețul proiectului și prețul la cheie

Lasa un comentariu