Ideala ca locuinta de vacanta sau ca locuinta permanenta, aceasta casa in stil traditional este o bijuterie arhitectonica. Modul suav in care se imbina lemnul cu piatra si forma simpla, cu acoperis in doua ape, o fac sa fie o casa numai buna pentru cei cu terenuri inguste.

Are o amprenta construita la sol de 85 de mp cu 95 mp suprafata utilizabila la care se mai adauga suprafata garajului de 26 mp si zona demisolului de 29 mp. Inaltimea la coama a acestei case este de 8,35 metri iar suprafata minima recomandata pe care ar trebui sa o construiesti este de 400 mp.

Daca mai vrei sa vezi si alte case asemanatoare sa stii ca acesta nu este singurul proiect de pe site. Poti sa vezi aici o casa cu demisol si mansarda foarte frumoasa.

Plan demisol. La demisol gasim un garaj spatios de 26 mp. Incape aici o masina dar si multe alte lucruri utile pe langa casa. Tot aici mai gasim camera tehnica si inca o incapere ce poate fi folosita ca si camara.

Plan parter. Un mare avantaj este faptul ca bucataria de aproape 9 mp nu este open space. Stiu ca nu te dai in vant dupa astfel de stiluri. Astfel, intreaga zona de zi formata din dinning si living in suprafata de 26,64 mp poate fi folosita fara grija mirosului de mncare venit de la bucataria open space. Tot aici mai gasim o baie de 4,55 mp si alte cateva camarute aditionale pe care le poti vedea si singur pe planul de mai jos.

Plan mansarda. Zona de somn de la mansarda este alcatuita din 3 dormitoare. Acestea nu sunt foarte spatioase dar ofera tot confortul unui somn linistit. Un dormitor are suprafata de 10 mp, un altul are suprafata de 10,54 mp si ultimul are 11,77 mp. O baie de 2,75 mp deserveste intregul palier.

Amplasare pe teren.

In concluzie, daca iti cautai un proiect de casa cu demisol poti sa te inspiri de aici fara probleme. Mie mi-a placut arhitectura interioara si faptul ca este o casa cu demisol si mansarda compacta. Despre exterior nici nu mai zic deoarece sunt sigur ca si tie inti place acest stil de amenajare. Iar cerdacul pe doua laturi face toti banii.

sursa: domywstylu.pl