Astazi iti voi prezenta o casa de o eleganta rara. Este construita pe un singur nivel si are o suprafata utila de 104 metri patrati. Este o casa relativ mare, cu un aspect exterior deosebit si cu o compartimentare prietenoasa. Amplasarea camerelor este orientata catre confort si relaxare dar ofera si intimitatea necesara unei vieti de familie armonioase.

Acest model de casa doar cu parter este compus in principal din 3 dormitoare micute si cochete, un living room spatios si luminos dar si din o bucatarie cu zona de servit masa dedicata. Suprafata totala a casei este de 155 mp iar amprenta construita la sol este de 14,7 pe 9,5 metri. Fiind un proiect de casa recent sosit acesta impune implementarea cu materiale de constructii cu un inalt grad de eficienta astfel incat costurile cu intretinerea sa fie minime pe toata durata anului.

Proiectul prevede pereti exterior din blocuri ceramice Porotherm de 30 cm grosime izolati la exterior cu polistiren expandat de 10 cm grosime cu un EPS de 100. Peretii interiori au 25 cm grosime si sunt tot din caramida Porotherm. Tavanul este sustinut din grinzi din lemn de 15 pe 15 cm si este realizat din placi din gips carton de 12,5 mm si izolat cu vata minerala de 10 cm grosime. Acoperisul este din tigla ceramica, izolat cu vata minerala de 10 cm grosime iar sistemul de incalzire este pe baza de gaz metan.

Plan PARTER. Intrarea se realizeaza prin intermediul unui mic hol de aproape 3 metri patrati. De aici putem accesa camara si bucataria sau, daca inaintam, vom ajunge pe un alt hol de 11,24 mp de unde putem accesa intreaga locuinta. In partea stanga se afla zona de zi formata din living room si bucataria cu dinning impreuna cu un grup sanitar. In partea dreapta se afla zona de noapte formata din 3 dormitoare, o baie si camera tehnica. Dormitoarele au dimensiuni intre 10 si 11 metri patrati dar sunt bine iluminate natural, fapt ce le face sa para mai spatioase.

Mai jos ti-am pregatit cateva imagini cu acest proiect deja implementat in diferite regiuni. Daca iti place casa o poti modifica dupa bunul plac.

sursa: pro-arte.pl

2 comentarii

  1. Buna ziua as fii și eu interesat de o firma care poate finaliza acest proiect la cheie.

  2. Bună seara,

    M-ar interesa costurile acestui proiect finalizat la cheie . Ma puteți ajuta cu o aproximare de preț?

    Mulțumesc.

Lasa un comentariu